Nieuws

Meetsystemen

De voordelen van slim laden

Dat elektrisch rijden een essentieel onderdeel wordt in alle duurzame toekomstplannen, is intussen duidelijk. Maar ben je ook al vertrouwd met de vele voordelen van slim laden?

Het is namelijk een van de meest gestelde vragen. Als je je wagen thuis, of op het werk, moet opladen, dreigt het net dan niet overbelast te geraken? Met de slimme laadoplossingen van Certipower is daar alvast geen sprake van.

Elektrische auto’s slim laden

Elektrische wagens slim laden, hoe gaat dat nu precies in zijn werk? Een slimme laadpaal zorgt zelf voor een efficiënte en bovendien veilige verdeling van de energie. Op sommige tijdstippen is er namelijk een piek in de vraag naar energie, terwijl het verbruik op andere momenten aanzienlijk lager is.

Je slim laadstation speelt hier optimaal op in door net op die rustige momenten je elektrische auto slim te laden. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met de energieverdeling tussen je elektrische wagen en eventuele andere elektrische apparaten, zodat dit perfect op elkaar afgestemd is. Heb je zonnepanelen? Dan wordt het verhaal nog mooier en voordeliger, want je kan je elektrische wagen ook opladen met zonne-energie via onze slimme laadoplossingen.

Verschillende opties beschikbaar

Bij Certipower werken we steeds met de kwalitatieve laadpalen van Smappee, die allebei inspelen op de voordelen van slim laden. Zo hebben zowel de thuisladers als bedrijfsladers van Smappee bijvoorbeeld een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting.

Overtuigd door de vele voordelen van slim laden of benieuwd naar de andere laadoplossingen? Ontdek hier alle verschillende producten bij Certipower. Niet zeker wat de perfecte keuze is voor jouw woning of bedrijf? Dan kan je steeds vrijblijvend contact opnemen met Certipower.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media