Home » Laadoplossingen » Laadpuntbeheer

Laadpuntbeheer

Certipower zorgt ervoor dat jouw laadpunt geld zal opbrengen. Wij helpen je met het maximale te halen uit je investering.
Via het (semi-)openbaar stellen van jouw laadinstallatie kan je verschillende tarieven instellen. Daarnaast worden je laadpunten 24/7 gemonitord, krijg je toegang tot diverse rapporten en worden je laadpalen geüpdatet.

 
 

Beheer en bekendmaking

Als Charge Point Operator (CPO) fungeert Certipower als beheerder van jouw laadpunten. Dit houdt in dat ze geregistreerd worden op ons platform. Indien je ervoor kiest om jouw laadpunt publiek te plaatsen, zorgen wij ervoor dat het laadpunt weergegeven wordt in de daartoe voorziene apps en verzorgen wij de toegang voor de meest courante laadpassen. Hierdoor zal jouw laadpunt meer EV-rijders aantrekken en dus een hogere opbrengst genereren.

Automatische verrekening

Verder krijg je als Certipower CPO-services klant de mogelijkheid om jouw elektriciteit op drie verschillende manieren aan te prijzen aan het publiek van EV-rijders. Hetzij per sessie, per kWh of laadminuut.

Aan het einde van de maand handelen en verrekenen wij de verschillende (externe) laadsessies. Je ontvangt dan per maand een overzicht van de laadsessies en hoeveel die jou opgebracht hebben.

24/7 monitoring

Jouw laadpunten worden 24/7 gemonitord door ons systeem en je kan de info dus wanneer je maar wil raadplegen.

Rapporten & statistieken

Via ons platform zal je ook snel toegang krijgen tot rapporten over de verbruikte energie door jouw laadpunten, laadtijden, wie er laadt en wanneer er geladen wordt.

Firmware updates

De firmware updates van onze laadtoestellen zijn uiteraard inbegrepen in de prijs van onze CPO-diensten. Op die manier ben je mee met de laatste technologische veranderingen in laadpuntbeheer.

 
 

Interesse in onze meetsystemen?