Home » Laadoplossingen » Meetsystemen

Meetsystemen

 
 
Home » Laadoplossingen » Meetsystemen

Inzicht in je energiehuishouding met

dynamic load balancing

Met onze oplossing krijg je real-time inzicht in je energiehuishouding. De gegevens worden bewaard en blijven inzichtelijk in een dashboard en app. Grote verbruikers of installaties die pieken geven kunnen worden herkend door onze meetsystemen.

Zo kan je correcte beslissingen nemen over de vervanging van toestellen, grootte van zonnepaneleninstallaties, batterijen, aantal laadpalen.

Laad elektrische auto’s
met hoge efficiëntie

Smappee Smart Charging verdeelt het beschikbare laadvermogen tussen de connectoren en alle andere elektrische apparaten op locatie. Er kan ingesteld worden dat bepaalde gebruikers meer vermogen kunnen afnemen dan andere en dat bepaalde gebruikers enkel op zonne-energie kunnen laden.

 
 

Meting, balancering, verbetering

Smappee Infinity meet het verbruik aan energie en stelt die ten opzichte van het maximale vermogen van de woning. De energie die nog niet gebruikt wordt in de woning wordt dan gestuurd naar het laadpunt en zo blijf je beveiligd tegen overbelasting.

Geïntegreerd met zonne-energie

Door de volledige integratie van je zonne-energie is het mogelijk om volledig zelfvoorzienend te zijn. In de app zie je hoeveel energie je zonnepanelen opleveren met een uitgebreide analyse om het maximale uit je investering te halen.

Overzichtelijk met mobiele app

In de app krijg je een real-time overzicht, alsook je historische energiegegevens. Zo kan je makkelijk je elektriciteit, zonne-energie, gas en water analyseren en eventuele extra kosten opsporen. Beheer ook al je laadsessies en -kosten van je auto.

 

Interesse in onze meetsystemen?