Home » Laadoplossingen » Snelladen

Snelladen

Door in te zetten op slim laden wil Certipower haar klanten op een comfortabele manier ondersteunen naar een duurzame en kostenefficiënte wijze van omspringen met energie.

 

Smappee EV Ultra

Slim snelladen

Wil je snelladers toevoegen aan je laadplein? De Smappee EV Ultra is een DC-uitbreiding van de EV Line van Smappee met het bekroonde design.  Hiermee kan je snelladen met een continu vermogen van 200 kW terwijl je slimme laadinfrastructuur binnen zijn grenzen blijft.

Load-balancing voor snelladen

De Smappee EV Ultra zorgt voor slim laden, waarbij er rekening wordt gehouden met je verbruik. Alle laders van Smappee zijn voorzien van dynamic load-balancing. Dat zorgt voor een zelfstandige overbelastingsbeveiliging en geoptimaliseerd laden met zonne-energie buiten de piekuren.

Met deze load balancing kan je laden met wisselstroom en gelijkstroom, waardoor een combinatie van verschillende Smappee-modellen mogelijk is en zo kan je meer wagens laden.

Uitbreiding van de Smappee laadoplossingen

De Smappee EV Ultra maakt heeft net als de andere laders in de Smappee EV Line hetzelfde minimalistische en functionele design. Een design dat al in de prijzen is gevallen. De compacte behuizing van de EV Ultra is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de snellader robuust en duurzaam is.

Smappee snellader in een notendop

 • Laden tot 200 kW
 • Dynamic Load Balancing
 • Bekroond design
 • Laden via QR-code, RFID-kaart of Plug & Charge
 • Kostenefficiënt: weinig nood aan onderhoud en service

Alpitronic Hypercharger

Snelladen

Alpitronic Hyperchargers

“Hyper is the new super!”

De Hyperchargers van Alpitronic zijn voorlopers in hun soort met hun geavanceerd modulair design. Scroll verder en ontdek de volle kracht van de Alpitronic Hyperchargers! 

Modulair toekomstgericht

Het modulaire systeem laat de klant toe om zo efficiënt mogelijk aan te kopen. Starten kan met de HYC150 behuizing en een 75 kW power module. Bij uitbreiding kan daar nog een extra module bijgeplaatst worden. Zo behoudt je jouw huidige laadpaal en verdubbel je jouw output tot 150 kW!

Wil je nog krachtiger kunnen laden om zelfs de zwaarste elektrische weggebruikers te bedienen, dan hebben we de HYC300 behuizing met plaats voor 4 modules en een maximale power output van 300 kW. Eveneens geschikt voor elektrische vrachtwagens en bussen!

Snelladers Alpitronic HyperCharger

Het concept samengevat

 • Plaats voor 2 tot 4 power modules van elk 75 kW
 • 1 of 2 wagens tegelijk opladen
 • Dynamic Load Balancing
 • Robuust bedieningsscherm met laadsessie informatie
 • Credit card betaalterminal
 • Kostenefficiënt: weinig nood aan onderhoud en service

Enkele recente realisaties

Castelein Stor’It

Veurne

Veurne is vier snelladers rijker! In opdracht van Castelein Stor’It installeerde Certipower vier Alpitronic snelladers op de parking van Albert Heijn Veurne. Door de strategische ligging rekenden deze snelladers vanaf het begin op interesse. Certipower...

Mi Casa

Waregem

Bouwbedrijf Mi Casa is een familiebedrijf uit het West-Vlaamse Waregem. Het bouwt karaktervolle, kwalitatieve woningen in massieve houtbouw en werkt met een variatie aan stijlen. Design en kwaliteit zijn dus stokpaardjes voor de bouwheer. Daarom...

Tondeur

Anderlecht

Tondeur uit Anderlecht zorgt ervoor dat snelladen in onze hoofdstad niet meer voor problemen zorgt. Certipower installeerde hier een Alpitronic Hypercharger, een snellader van 300kW waarbij twee wagens in een mum van tijd zijn volgeladen....