Home » Laadpaal Vlaams-Brabant

Laadpaal Vlaams-Brabant?

Reken op Certipower

Milieuvriendelijk en kostenbesparend de baan op? Dan is elektrisch rijden ongetwijfeld iets voor jou. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn elektrische wagens dan ook de toekomst. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat je je wagen vlot kan opladen. Laadpaal in Vlaams-Brabant nodig? Dan heeft Certipower exact wat je zoekt.

Wie samenwerkt met Certipower, is zeker van een kwalitatieve en sterke laadpaal. Wij werken namelijk alleen met producten van de gewaardeerde producent Smappee. Zowel voor een feilloze installatie als een perfect onderhoud van je laadpaal staan we paraat.

Laadpalen van Certipower
Laadpalen

Diverse mogelijkheden voor jouw laadpaal in Vlaams-Brabant

Het spreekt voor zich dat er niet één soort laadpaal bestaat die perfect is voor alle verschillende toepassingen.  Smappee heeft dan ook verschillende mogelijkheden in hun aanbod. We introduceren even de voornaamste toepassingen.

Wil je een laadpaal voor bij je thuis in Vlaams-Brabant? Dan kan je een thuislader van Smappee in overweging nemen. Met een kwalitatieve thuislaadpaal laadt je auto acht keer sneller op dan gewoon in een stopcontact en bovendien is het veel veiliger. Zo kan je zelfs ’s nachts je auto opladen zonder zorgen.

Niet op zoek naar een thuislaadpaal, maar wel een ander type laadpaal in Vlaams-Brabant? Geen probleem! Bij Certipower kan je ook terecht voor jouw laadpaal op kantoor, bedrijfslader of zelfs een publieke laadpaal om een volledige stad of gemeente van de nodige stroom te voorzien. Daarnaast hebben we ook nog een unieke snellader en ultrasnellader, ideaal voor korte stoplocaties, of een slim laadsysteem dat zelf voor de juiste balans tussen jouw elektrische toestellen zorgt.

Reken op Certipower voor je laadpaal in Vlaams-Brabant

Het is intussen duidelijk dat het aanbod uitgebreid is. Zo hebben we de geschikte laadpaal voor particulieren, maar is ook een gepersonaliseerde laadpaal in de huisstijl van je bedrijf perfect mogelijk. Weet je niet meteen welke optie best is voor jouw woning of onderneming? Dan kan je uiteraard contact opnemen met de experts van Certipower. Wij helpen je graag verder.

Bovendien kan je niet alleen bij ons terecht voor je laadpaal in Vlaams-Brabant, maar zijn we ook in de rest van Vlaanderen actief. Bij Certipower kan je rekenen op ruim tien jaar ervaring, een sterk partnernetwerk én drie jaar garantie. Ook voor een uitstekend onderhoud, intelligente software en 24/7 ondersteuning kan je op ons rekenen.

Certipower laadoplossingen