Home » Laadpalen Hoeilaart

Laadpalen Hoeilaart?

Reken op Certipower

Milieuvriendelijk en kostenbesparend de baan op? Dan is elektrisch rijden ongetwijfeld iets voor jou. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn elektrische wagens dan ook de toekomst. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat je je wagen vlot kan opladen. Laadpaal in Hoeilaart​ nodig? Dan heeft Certipower exact wat je zoekt.

Wie samenwerkt met Certipower, is zeker van een kwalitatieve en sterke laadpaal. Wij werken namelijk alleen met producten van de gewaardeerde producent Smappee. Zowel voor een feilloze installatie als een perfect onderhoud van je laadpaal staan we paraat.

Laadpalen van Certipower
Laadpalen

Laadpalen bij je thuis in Hoeilaart

Een eerste goede optie is een thuislaadpaal laten installeren bij je woning in Hoeilaart. Dankzij de laadoplossingen van Certipower kan je je auto liefst acht keer sneller én veiliger opladen dan aan een gewoon stopcontact. Bovendien is er een garantie van drie jaar op deze laadpalen

Deze optie is geschikt voor elke elektrische auto en is dus werkelijk een must-have voor alle bestuurders van een elektrisch voertuig.

Commerciële en publieke laders

Uiteraard willen mensen niet alleen thuis hun auto kunnen opladen, maar ook op verplaatsing. Wil je met je bedrijf in Hoeilaart inspelen op de groeiende interesse in elektrische wagens? Dan is een laadpaal op kantoor de aangewezen oplossing. Het is een duurzame investering in de toekomst.

Samenwerken met Certipower zorgt er bovendien voor dat je deze optie zonder zorgen kan aanbieden. Zo hebben wij meer dan tien jaar ervaring, een gecertificeerd partnernetwerk en bieden we drie jaar garantie aan. Daarnaast geniet je ook van doorlopend onderhoud, intelligente laadbeheersoftware en 24/7 ondersteuning bij eventuele problemen. Heb je toch een andere laadpaal in gedachten voor je bedrijf en hecht je veel belang aan een elegant design? Dan is de stijlvolle Smappee EV Base misschien wel jouw ding.

Naast de commerciële laders zijn ook publieke laadpalen een uitstekende keuze in Hoeilaart. Ideaal om op te laden tijdens je verplaatsingen of als mensen aan het shoppen zijn.

Certipower laadoplossingen
Smappee Dashboard & App - EV Line - coloured background

Uitzonderlijk snelle en slimme laders

Een eerste goede optie is een thuislaadpaal laten installeren bij je woning in . Dankzij de laadoplossingen van Certipower kan je je auto liefst acht keer sneller én veiliger opladen dan aan een gewoon stopcontact. Bovendien is er een garantie van drie jaar op deze laadpalen.

Deze optie is geschikt voor elke elektrische auto en is dus werkelijk een must-have voor alle bestuurders van een elektrisch voertuig.