Home » Laadpalen Kruibeke

Laadpalen plaatsen in Kruibeke?

Bij Certipower ben je aan het juiste adres

De voordelen van elektrisch rijden zijn inmiddels voor iedereen duidelijk. Het is beter voor het milieu, goed voor je portefeuille, zorgt niet voor lawaai of geurhinder, de onderhoudskosten zijn lager en het is in veel gevallen ook gewoon handiger.

Om te tanken hoef je namelijk niet meer telkens naar een tankstation. Je kan gewoon thuis, onderweg of op het werk je auto opladen. Wat je echter wel zeker nodig hebt, is een kwalitatieve laadpaal. En daarvoor ben je bij Certipower aan het juiste adres.

Laadpalen van Certipower
Laadpalen

Laadpalen bij je thuis in Kruibeke

Een eerste goede optie is een thuislaadpaal laten installeren bij je woning in Kruibeke. Dankzij de laadoplossingen van Certipower kan je je auto liefst acht keer sneller én veiliger opladen dan aan een gewoon stopcontact. Bovendien is er een garantie van drie jaar op deze laadpalen

Deze optie is geschikt voor elke elektrische auto en is dus werkelijk een must-have voor alle bestuurders van een elektrisch voertuig.

Commerciële en publieke laders

Uiteraard willen mensen niet alleen thuis hun auto kunnen opladen, maar ook op verplaatsing. Wil je met je bedrijf in Kruibeke inspelen op de groeiende interesse in elektrische voertuigen? Dan is een laadpaal op kantoor de aangewezen oplossing. Het is een duurzame investering in de toekomst.

Samenwerken met Certipower zorgt er bovendien voor dat je deze optie zonder kopzorgen kan aanbieden. Zo hebben wij meer dan tien jaar ervaring, een gecertificeerd partnernetwerk en bieden we drie jaar garantie aan. Daarnaast geniet je ook van doorlopend onderhoud, intelligente laadbeheersoftware en 24/7 ondersteuning bij eventuele problemen. Heb je toch een andere laadpaal in gedachten voor je bedrijf en hecht je veel belang aan een elegant design? Dan is de stijlvolle Smappee EV Base misschien wel jouw ding.

Naast de commerciële laders zijn ook publieke laadpalen een uitstekende keuze in Kruibeke. Ideaal om op te laden tijdens je verplaatsingen of als mensen aan het shoppen zijn.

Certipower laadoplossingen
Smappee Dashboard & App - EV Line - coloured background

Uitzonderlijk snelle en slimme laders

Een eerste goede optie is een thuislaadpaal laten installeren bij je woning in . Dankzij de laadoplossingen van Certipower kan je je auto liefst acht keer sneller én veiliger opladen dan aan een gewoon stopcontact. Bovendien is er een garantie van drie jaar op deze laadpalen.

Deze optie is geschikt voor elke elektrische auto en is dus werkelijk een must-have voor alle bestuurders van een elektrisch voertuig.