Home » Laadpalen Oost-Vlaanderen

Laadpalen Oost-Vlaanderen

Kwaliteit verzekerd bij Certipower

Hecht je veel belang aan innovatie en ecologie? En wil je bovendien ook kosten besparen? Dan is elektrisch rijden iets voor jou. Elektrische wagens zijn dan ook de toekomst, zowel voor particulieren als bedrijven. Uiteraard moet je die wagens ook correct en vlot kunnen opladen. Laadpalen in Oost-Vlaanderen nodig? Dan ben je bij Certipower aan het juiste adres.

Wie rekent op Certipower, is zeker van kwalitatieve en sterke laadpalen. Wij werken namelijk uitsluitend met laadpalen van de gewaardeerde producent Smappee. Wij dan staan dan weer paraat voor een perfecte installatie en feilloos onderhoud van je laadpalen.

Laadpalen van Certipower
Laadpalen

Verschillende soorten laadpalen in Oost-Vlaanderen

Voor alle verschillende toepassingen zijn er ook verschillende soorten laadpalen op de markt. Smappee heeft diverse mogelijkheden in hun aanbod. We introduceren hieronder de voornaamste toepassingen.

Wil je laadpalen voor bij je thuis in Oost-Vlaanderen? Dan zijn de thuisladers van Smappee een optie. De thuislaadpalen van Certipower zorgen ervoor dat je je wagens acht keer sneller kan opladen dan gewoon in het stopcontact en bovendien verloopt het ook veel veiliger. Zo kan je zelfs ’s nacht je auto opladen.

Niet op zoek naar een laadoplossing voor thuis, maar eerder naar andere soorten laadpalen in Oost-Vlaanderen? Ook dat is geen probleem! Bij Certipower kan je namelijk ook terecht voor laadpalen op kantoor of bedrijfsladers en zelfs publieke laadpalen om elektrische auto’s in een volledige stad van stroom te voorzien. Daarnaast hebben we in ons aanbod nog snelladers en ultrasnelladers, bijvoorbeeld voor wegrestaurants, parkings of andere korte stops, of slimme laadsystemen die zelf voorkomen dat bepaalde toestellen overbelast zouden geraken.

Certipower is je partner voor laadpalen in Oost-Vlaanderen

Ondervind je moeilijkheden om de perfecte keuze te maken in het ruime aanbod? Dan kan je steeds contact opnemen met de experts van Certipower. Van efficiënte laadpalen voor particulieren tot gepersonaliseerde laadpalen in de huisstijl van je bedrijf, het is allemaal mogelijk bij ons.

Bovendien kan je niet alleen voor laadpalen in Oost-Vlaanderen bij Certipower aankloppen, maar zijn we ook in de rest van Vlaanderen actief. Ons bedrijf staat garant voor meer dan tien jaar ervaring, een sterk partnernetwerk en bovendien geniet je van drie jaar garantie. Daarnaast staan we ook in voor de intelligente software, een uitstekend onderhoud en 24/7 professionele ondersteuning.

Bovendien kan je niet alleen bij ons terecht voor je laadpaal in Oost-Vlaanderen, maar zijn we ook in de rest van Vlaanderen actief. Bij Certipower kan je rekenen op ruim tien jaar ervaring, een sterk partnernetwerk én drie jaar garantie. Ook voor een uitstekend onderhoud, intelligente software en 24/7 ondersteuning kan je op ons rekenen.

Certipower laadoplossingen