Home » Over ons

Over Certipower

Door in te zetten op slim laden wil Certipower haar klanten op een comfortabele manier ondersteunen naar een duurzame en kostenefficiënte wijze van omspringen met energie.

Certipower werd opgericht in 2020 door een aantal gedreven ondernemers met elk ervaring in een apart vakgebied. Geert is al 20 jaar actief in de energiewereld en sinds 2015 in de wereld van de duurzame brandstoffen. Daarnaast is er expertise in het outsourcen van technische profielen en project management aanwezig. Samen werd een team gecreëerd van gedreven professionals in hun bedrijf, Certipower.

 

Missie en visie

“Certipower heeft als missie om de transitie naar zero-emissietransport te ondersteunen. We doen dit door een totaaloplossing te bieden voor bedrijven en particulieren. Ons team helpt in iedere stap van dit proces. In onze visie heeft elk bedrijf tegen 2030 een wagenpark met 100% elektrische wagens.”

Geert Degroote, CEO van Certipower

Let’s meet Certipower

Installateurs van Certipower

We hebben een fantastisch team van installateurs ter beschikking. Ze zijn één voor één Smappee Certified, zo garanderen we kwaliteit.

Jobs@Certipower

Openstaande vacatures

Certipower zoekt steeds sterke profielen om te groeien.

Heb je interesse in ons bedrijf en zou je graag deel uitmaken van ons team, bekijk dan onze openstaande vacatures of neem gerust contact voor een spontane sollicitatie.