Promoactie Certipower x DECAT

Promoactie Certipower en DECAT

DECAT en Certipower slaan de handen in elkaar voor een promoactie van formaat. DECAT stelt 20 hoogspanningskabines ter beschikking van Certipower, om dan slimme laadpalen en snelladers installeren. Je ontvangt 30% subsidie op jouw EV-investering, die je voor 200% in je belastingen kan inbrengen. Deze actie loopt tot eind 2022, dus vraag snel je offerte aan.

Voordelen van deze exclusieve actie

1 Expertise op maat

Certipower stoomt bedrijven klaar voor een groene, duurzame toekomst. DECAT is een expert op vlak van hoogspanningskabines. Door deze samenwerkingsactie kijg je een volledige energievoorziening en laadpalenconcept voor B2B-klanten. Zo krijg je expertise op maat, samengevat in één offerte.

2 Limited offer

DECAT stelt 20 hoogspanningskabines ter beschikking van Certipower. Door dit exclusieve aantal, hanteren we het concept: ‘First in, first served’. Wacht dus zeker niet te lang, want deze kans kan je niet laten liggen. 

3 Limited time

Mooi liedjes blijven niet duren. Ook aan deze actie komt een einde. We blijven deze buitenkans even lang aanbieden als de 200% aftrekbaarheid van je elektrische installatie. Je kan dus profiteren van deze buitenkans te bestellen én installeren voor eind 2022.

Profiteer van 30% subsidie en 200% aftrekbaarheid voor de volledige EV-installatie.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1
Stap 1

Voorstudie installatie

Certipower en DECAT komen langs om een voorstudie te maken van de site. Zo ben je verzekerd aan een offerte op maat. Dit zorgt ervoor dat je geen standaardofferte krijgt, waarbij er achteraf veel bijkomt. Als installatiebedrijf is het voor ons ook handig, zodat we de installatie tot in de puntjes kunnen voorbereiden.

Stap 2
Stap 2

Installatie hoogspanningskabine

DECAT komt langs om de hoogspanningskabine te installeren. Zij verzorgen ook de coördinatie met de netbeheerders.

Stap 3
Stap 3

Installatie laadpalen

Certipower installeert de laadpalen. De mogelijkheid bestaat uit gewone laders, alsook snelladers waarbij je elektrische wagen vliegensvlug is opgeladen. Een laadplein waarbij je de twee soorten laders combineert, is natuurlijk ook mogelijk.

Stap 4
Stap 4

Publieke laadpaal via CPO

Om van de volle 200% aftrekbaarheid te genieten moet je laadpaal openbaar staan. Certipower staat in voor het CPO-verhaal (Charge-Point-Operator). Zo breng je de volledige installatie (laadpaal en elektriciteitswerken) in bij de belastingen.

Daarnaast heb je er een extra inkomstenbron bij, waarbij je zelf tarieven kan instellen voor je laadsessies.

Stap 5
Stap 5

24/7 service

Zowel Certipower als DECAT staan 24/7 klaar voor rondom jouw installatie. Voor vragen rond de hoogspanningskabine wendt je je tot DECAT, voor de laadpalen en CPO klop je aan bij Certipower.

Neem contact met ons op, vermeld deze actie en krijg een offerte op maat.

Certipower

Onledebeekstraat 15
8800 Roeselare