Elektrisch rijden

Smappee

Om onze klanten de beste kwaliteit te kunnen aanbieden, werken we bij Certipower met een beperkt aantal topproducten. Zo installeren we uitsluitend laadpalen en laadstations van het merk Smappee.

Laadpalen van Smappee

Smappee is een internationaal bedrijf met hoofdzetel in het West-Vlaamse Harelbeke, bij Kortrijk. Ze profileren zichzelf als cleantechbedrijf, aangezien ze sterk inzetten op energie-efficiëntie. De innovatieve ingesteldheid leverde Smappee al verschillende prestigieuze awards op in de bedrijfswereld.

Om hun duurzame visie te benadrukken, werkte Smappee een dynamische load balancing uit. Via dit principe wordt maximaal gebruik gemaakt van zonne-energie om elektrische wagens op te laden. Het slimme systeem zorgt ervoor dat je steeds binnen de vermogensgrens blijft, maar werkt ook kostenbesparend. Kort samengevat: de installatie van een Smappee-laadpaal is zowel goed voor het milieu als voor je portefeuille. Voor die installatie en het perfecte onderhoud van je laadpaal of laadstation is Certipower de geknipte partner.

Smappee EV Wall Business
Smappee Dashboard & App - EV Line - coloured background

Realtime info, elegant design

De laadpalen van Smappee hebben verschillende troeven waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. Enerzijds geniet je van duidelijke realtime informatie over je verbruik en kan je ook de verbruiksgeschiedenis eenvoudig raadplegen. Daarnaast springt ook het elegant design, voorzien van sfeervolle verlichting, meteen in het oog.

Een laadpaal van Smappee heeft een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting, kan vlot geplaatst worden en vergt weinig onderhoud. Bovendien zijn er zowel exemplaren die perfect zijn als thuislaadpaal voor particulieren als slimme laadoplossingen op maat van bedrijven. Mooi meegenomen: je kan de kleuren van je EV Base en bijhorende verlichting aanpassen aan de huisstijl van je onderneming. Bij deze laadpalen gaan duurzaamheid en elegantie dan ook hand in hand.

Zoek je een distributeur van kwalitatieve laadpalen, die instaat voor een professionele installatie en perfect onderhoud? Dan helpen we je graag verder bij Certipower. Wij bezorgen je een duidelijke en correcte offerte om je laadpaal van Smappee te kopen.

Vraag een offerte en
vrijblijvend advies.

Certipower

Onledebeekstraat 15
8800 Roeselare