Nieuws

3.000 extra laadpunten in Antwerpen, welke steden volgen?

Eerder las je op onze nieuwspagina al over meerdere gemeenten die de switch maken naar elektrisch rijden. Het ging toen om eerder kleinschalige acties in Heuvelland en Lendelede. Nu investeert ook stad Antwerpen in extra laadpunten en die operatie is uiteraard een stuk groter. Volgens mediaberichten zouden er tegen eind 2023 liefst 3.000 extra laadpalen voor auto’s voorzien worden.

Slimme combinatie met snelladers

Bij stad Antwerpen maken ze de keuze voor een slimme combinatie van ‘gewone’ laadpalen en snelladers die een vermogen van 120 kilowatt hebben. Een uitstekende optie die we ook bij Certipower aanbieden. Naast ons aanbod met thuisladers en bedrijfsladers, beschikken wij namelijk ook over enorm krachtige snelladers die in een mum van tijd wagens kunnen opladen. Om het verhaal compleet te maken, beschikken wij over professionele meetsystemen en een overzichtelijk laadpuntbeheer, zodat gemeenten of steden het verbruik optimaal kunnen monitoren. Uiteraard staan we bij Certipower ook in voor de nodige service en onderhoud na verkoop en installatie.

Welke steden volgen het voorbeeld?

Gezien ons veelzijdig aanbod met slimme laadoplossingen profileren we ons bij Certipower graag als betrouwbare partner voor gemeenten en steden. Wij werken graag een ideale infrastructuur uit, op maat van de gemeente.

Elektrisch rijden wordt de komende jaren een belangrijk onderdeel van de strijd tegen de klimaatopwarming. Met onze expertise in laadoplossingen en ecologische visie dragen we dan ook graag ons steentje bij.

Gemeentebesturen die willen samenwerken met Certipower, kunnen steeds vrijblijvend contact opnemen voor overleg of een offerte op maat. Wij zijn gevestigd in het West-Vlaamse Roeselare, maar zijn beschikbaar voor installaties in heel België.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media