Nieuws

Certipower in KW

Certipower in de pers: artikel over de groei van ons bedrijf

Elektrische wagens en de bijhorende laadpalen waren de afgelopen week veelbesproken onderwerpen in de media. De Krant van West-Vlaanderen klopte ook bij Certipower aan voor een stand van zaken.

Interview met CEO Geert Degroote

“We verkopen niet alleen laadpalen, maar vinden het ook belangrijk om mee te denken met de klant”, klinkt het bij CEO Geert Degroote. “Zo kunnen we hen adviseren op basis van hun verbruik nu, maar ook al anticiperen op de toekomst.”

Certipower bestaat momenteel uit een vast team van zes personen, maar verwacht snel te groeien tot een equipe van tien à vijftien. “Wie dus interesse heeft in deze sector kan maar beter onze vacaturepagina in de gaten houden of zich melden via info@certipower.be.”

Het volledige interview met onze CEO lees je in De Krant van West-Vlaanderen, regio Roeselare-Izegem-Tielt, of online op KW.be.

Certipower in de pers opgemerkt en benieuwd naar onze mogelijkheden? Of interesse om zelf te investeren in duurzame laadpalen voor auto’s? Neem dan vrijblijvend contact op met Certipower.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media