Nieuws

Certipower opent nieuw kantoor in Limburg

Certipower opent nieuw kantoor

Wat een jaar was 2022! Het aantal geïnstalleerde laadpunten is meer dan verdrievoudigd en we gingen systematisch snelladers installeren. Onze diensten vielen keer op keer in de smaak, samen met het ontwerp van onze laadpalen.  Het hart van onze organisatie, ons prachtig team van collega’s, heeft dit jaar elf nieuwe gezichten gekregen. Maar Certipower is niet van plan om dit jaar te stoppen met groeien. Daarom vatten we 2023 aan met groot nieuws. We openen een nieuw kantoor in Limburg. Vanaf vandaag kan je terecht op Bosdel 54 in Genk bij Fernando Dos Santos. Als ervaren ondernemer zal hij onze nieuwe divisie leiden.

Certipower is een installateur van slimme laadinfrastructuur. We doen dit bij particulieren, bedrijven en bij medewerkers thuis. Ons gamma legt de focus op slimme toestellen, bestaande uit AC- en DC-laders. Maar we stoppen niet bij de installatie van laadpalen, het doel van Certipower is om onze klanten volledig te ondersteunen bij de overgang naar elektrisch rijden. Daarom bieden we hun de mogelijkheid om hun laadpalen openbaar te zetten, verzorgen we de keuring van het toestel, voorzien we een app en dashboard die hoort bij de laadpaal. We zorgen voor een automatische facturatie van het laadverbruik bij medewerkers thuis en blijven al onze volgers op de hoogte houden het laatste nieuws en trends.

Limburg als nieuwe uitvalsbasis

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Roeselare, maar we hadden altijd de ambitie om onze activiteiten uit te breiden naar de overige delen van ons land. De opening van het nieuwe kantoor in Genk is daarom een belangrijke stap voor ons. Deze uitbreiding zal ons helpen om ons aanbod verder te versterken en nog beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Fernando Dos Santos is de ideale persoon om onze divisie in Limburg te leiden, omdat hij al jarenlange ervaring heeft in de branche en een uitstekende reputatie heeft opgebouwd binnen de markt. Hij zal leidinggeven aan een team van enthousiaste medewerkers die zich zullen inzetten om onze klanten in het oosten van België de best mogelijke service te bieden.

We kijken ernaar uit om onze activiteiten in Limburg en omstreken verder te laten groeien en onze klanten in deze regio te ondersteunen in de transitie naar groene mobiliteit. We willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen om dit nieuwe avontuur te realiseren en we kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Ontdek wat Certipower allemaal voor jou kan betekenen via onze slimme laadoplossingen.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media