Nieuws

Bedrijvencontactdagen | Certipower

Darten met Dancing Dimi op Bedrijvencontactdagen

Op de netwerkbeurs Bedrijvencontactdagen staat de kracht van samenwerking centraal. Tijdens de 18de editie van de beurs, is dit niet enkel  het geval voor de  bezoekers, maar ook voor de standhouders onderling. Zo bundelen we met Certipower de krachten met Maxicon, Spanorama, Absolute@work, AbsoluteYOU en Like a Virgin op stand 4177. Deze stand wordt omgetoverd tot een magische dartstempel, waar Dancing Dimi zijn talent komt tonen. Competitief aangelegde bedrijfsleiders kunnen zich ook meten met het dartsfenomeen.

Een handdruk, een glas en talloze verhelderende gesprekken onder een ongedwongen sfeer. Het zijn de smaakvolle ingrediënten van de Bedrijvencontactdagen, waarvoor bezoekers lang op hun honger moesten zitten.

Nu de pandemie echter bezworen lijkt, kan ondernemend Vlaanderen eindelijk z’n pijlen opnieuw richten op het leggen van kwalitatieve contacten. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Op stand 4177 – waar we ons verzamelen met vijf andere bedrijven – kan je immers de uitdaging aangaan met niemand minder dan Dimitri ‘Dancing Dimi’ Van den Bergh.

Negen kansen op eeuwige roem

Met het hoge sfeergehalte op de stand komt echter ook flink wat spanning, want op woensdag en donderdag kan je er letterlijk een gooi doen naar eeuwige roem. Negen pijltjes, negen kansen om een topscore neer te zetten. En prijk je op donderdagmiddag nog steeds op het lijstje van de 10 hoogste scores, dan mag je hoogstpersoonlijk de krachtmeting met Dancing Dimi aangaan, de sympathieke Antwerpenaar die het al tot de top tien van beste dartsspelers ter wereld schopte.

Schrijf je nu in voor dit onvergetelijke event via deze link.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media