Nieuws

Smappee Infinity

‘Meten is weten’ dankzij het gebruik van Smappee Infinity

Bij Certipower maken we gebruik van Smappee Infinity om jouw energieverbruik te meten én te optimaliseren. Dit ingenieus meetsysteem slaagt er namelijk in om jouw laadoplossing te integreren in het volledige vermogen van je woning of bedrijfsgebouw.

Zo kan je via Smappee Infinity automatisch alle energie – die niet gebruikt wordt in het gebouw – naar je laadpunt sturen, maar blijf je te allen tijde beschermd tegen overbelasting. Een ideale toepassing voor zowel particulieren als professionals.

Voordelen van Smappee Infinity

Smappee Infinity kan perfect afgestemd worden op jouw energiebehoefte, zowel nu als in de toekomst. Het is een erg flexibel meetsysteem dat modulair opgebouwd is. We kiezen dus louter de functies en diensten die jij effectief nodig hebt, zodat je over een slim meetsysteem op maat beschikt. Door slim te laden en de optimalisatie van het zelfverbruik levert je energiebeheersysteem alvast een aanzienlijke kostenbesparing op.

Je meetsysteem laat toe om zowel real-time als historische gegevens eenvoudig te bekijken via je dashboard of de app. Bovendien zijn er verschillenden niveaus van gegevensmeting, gegevensberekening, communicatie en controle. Smappee Infinity is modulair opgebouwd, waardoor toekomstige uitbreidingen altijd mogelijk blijven. Wil je op termijn dus over meer gegevens of diensten beschikken, dan kan Certipower dit vlot voor jou instellen.

Optimaal gebruik van groene energie

Bij Certipower streven we naar duurzame en milieubewuste mobiliteit, wat perfect in lijn ligt met de functies van Smappee Infinity. Dit allesomvattend energiebeheersysteem laat je namelijk toe om je zelf opgewekte energie voor de volle honderd procent te benutten. Dankzij de ingebouwde dynamic load-balancing gaat er dus niet langer energie van je zonnepanelen verloren, maar wordt deze automatisch ingezet voor je laadstation. Door ook je gas en water toe te voegen met submeters, kan je in één oogopslag al je energiestromen monitoren.

Een lagere energiefactuur, een kleinere ecologische voetafdruk en daarnaast is ons energiebeheersysteem ook helemaal niet tijdrovend. De installatie kan erg vlot geïnstalleerd en geconfigureerd worden door de technici van Certipower en het onderhoud is minimaal. Updates kunnen namelijk volledig draadloos worden uitgevoerd en eventuele uitbreidingen kunnen doorgaans in minder dan tien minuten toegevoegd worden.

Smappee Infinity via Certipower

Smappee Infinity is een energiemanagementsysteem met enorme mogelijkheden. De vakmannen van Certipower helpen je graag om de installatie volledig af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, zodat je het maximale uit je installatie kan halen. Wens je jouw wagen bijvoorbeeld enkel op te laten met zonne-energie? Maak je je zorgen over mogelijke overbelasting in een actieve bedrijfsomgeving? Dankzij dit meetsysteem is je energiebeheer meer dan ooit gepersonaliseerd en geoptimaliseerd.

Interesse in Smappee Infinity of wens je meer informatie?
Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Certipower.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media