Nieuws

Smappee EV Base | Certipower | Slim laden bedrijven

Split-billing: de oplossing voor bedrijven

Om de overgang naar elektrisch rijden vlot te laten verlopen, is er nood aan meer laadinfrastructuur. Zeker voor personen die veel tijd doorbrengen op de baan, is een laadpaal bij hen thuis geen overbodige luxe. Je kan ook moeilijk verwachten dat alle medewerkers die elektrisch rijden steeds naar het bedrijf moeten komen om daar vol te laden. Certipower heeft de oplossing om medewerkers thuis te laten laden, op kosten van het bedrijf.

Laadpaal thuis

Certipower installeert een laadpaal bij de medewerker thuis. Dit gebeurt voornamelijk bij medewerkers die frequent grote afstanden afleggen met hun elektrische bedrijfswagen. Bij de laadpaal zit een slim meetsysteem geïntegreerd dat alle verbruik van het huis en de laadpaal bijhoudt. Zo geeft het zowel de werknemer als de werkgever inzage in het verbruik van de laadpaal.

split-billing

Elektrisch laden via split-billing

Split-billing spreekt eigenlijk voor zich. De energiefactuur (bill) wordt opgedeeld (gesplit). Enerzijds heb je het energieverbruik van de woning zoals voorheen, anderzijds komt de werkgever tussen bij het elektriciteitsverbruik van de laadpaal.

De medewerker betaalt de hele energiefactuur, dus hun eigen verbruik én het verbruik van de laadpaal. Certipower zorgt dat alle data correct is uitgemeten en maakt een factuur op van de kosten van de werknemer voor het bedrijf. Deze betaalt de kosten van de thuislaadsessies aan Certipower, die de kosten van de sessies dan doorrekent aan de medewerker.

 

Reken op onze ervaring in split-billing

Op deze manier moet je als werkgever geen onnodige tijd verspillen aan het berekenen en overschrijven van de laadkosten en laat je jouw werknemers optimaal gebruik maken van elektrisch rijden. Het systeem split-billing vervangt als het ware de traditionele tankkaart voor werknemers die elektrisch rijden.

Wil je meer te weten komen over split-billing? Certipower kan terugvallen op de nodige ervaring in deze materie. We geven graag meer info en een ramingscontract, specifiek op maat van jouw bedrijf. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren via sales@certipower.be en/of het nummer 051 79 20 22.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media