Nieuws

Smappee EV Base | Certipower | Slim laden bedrijven

Gemeentebesturen maken de switch naar elektrisch rijden

 

Steeds meer gemeentebesturen maken tegenwoordig de switch naar elektrische rijden. Hiermee anticiperen ze op de toekomst en beperken ze de ecologische voetafdruk, als antwoord op de klimaatopwarming.

De voorbije weken vond onder meer in Heuvelland en in Lendelede een vergroening van het gemeentelijke wagenpark plaats. Een duurzaam voorbeeld dat ook door heel wat andere steden en gemeenten zal gevolgd worden de komende jaren. Bij Certipower staan we dan ook paraat om de gemeentebesturen te voorzien met optimale laadoplossingen.

Laadpalen voor steden en gemeenten

Steden en gemeenten die een beroep doen op Certipower, kunnen niet alleen rekenen op laadpalen van uitstekende kwaliteit. De service gaat veel verder dan dat. Zo laten onze slimme laadoplossingen bijvoorbeeld een duidelijk laadpuntbeheer toe, met constante monitoring en rapportering.

Waar nodig kunnen snelladers ingezet worden om elektrische wagens in sneltempo vol te laden en sowieso zorgen onze meetsystemen ervoor dat je beschikbare laadvermogen optimaal verdeeld is. Graag integreren we ook de zonne-energie om het gemeentelijke wagenpark nog duurzamer aan te pakken. Het spreekt voor zich dat de gemeentebesturen ook op Certipower kunnen rekenen voor een professionele service en onderhoud.

Laadpalen voor bedrijven en particulieren

Het spreekt voor zich dat Certipower zich niet alleen profileert als betrouwbare partner voor gemeentebesturen. Wij installeren daarnaast ook laadpalen voor bedrijven en particulieren die kiezen voor de switch naar elektrisch rijden. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen met onze diensten voor Charge@Work en Charge@Home.

Wil jij ook je ecologische voetafdruk verkleinen en de switch maken naar elektrisch rijden? Neem vrijblijvend contact op met Certipower voor meer informatie of een afspraak.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwbrief/Abonnez-vous à notre lettre d'informations.

Volg ons op social media